Ervaringen

Met veel vreugde en plezier begon ik aan een jong paard. Tot ik met een behoorlijke smak van haar af ben gevallen en ik een paar weken niet meer kon rijden. Daarna er weer met knikkende knieën op en daar gingen we weer met rodeo. Dat was voor mij de druppel om te zeggen IK DURF NIET MEER. Maar hoe kom je daar weer overheen?

Na veel overwegingen kwam ik bij Saskia terecht en zij was ervan overtuigd dat ze mij er weer overheen kreeg. In het begin dacht ik “jaja, ik weet het nog niet zo”, maar wel een sessie afgesproken.

De eerste keer was wel erg confronterend, maar ze heeft mijn ogen erg geopend waar het probleem ligt en hoe er mee om te gaan. Uiteindelijk heeft ze mij met een glimlach weer op mijn paard gekregen. Vervolgens nog een keer geholpen hoe nu om te gaan met mijn gevoel op mijn paard en de omgeving geen invloed te laten hebben.

Ondertussen al weer op pad geweest met mijn paard waar ik de techniek ook heb toegepast. Ik ben nu bewust met ons bezig en kan weer plezier beleven aan mijn paard en groeien naar een goede samenwerking.

Saskia heeft mijn erg goed laten inzien dat angst niet erg is als je maar weet hoe er mee om te gaan en om te zetten in positieve energie en het niet weg te stoppen.

Mirna , Mirna

Ik ben bij Saskia terecht gekomen doordat ik veel angst heb ontwikkeld door een heftige val van het paard jaren geleden. Ik was van mening niet zeuren, maar ga je grenzen weer opzoeken dan gaat het wel over. Zo ging ik altijd met alles om. Inmiddels is dat gelukkig allemaal anders geworden.

Jessica , Jessica

Als coachee heb ik meerdere malen een coachingssessie van Saskia Morsink meegemaakt. In al deze sessies heb ik Saskia leren kennen als een uitermate professionele coach. Zij weet op doortastende wijze en met gevoel voor complexe situaties, telkens de vinger op de juiste plek te leggen en de kern naar boven te halen. Je hebt na afloop ook echt het gevoel handvatten aangereikt te hebben gekregen.

Jeannette, Jeannette

Geweldig resultaat na slechts 1 sessie! Dank je wel dat je er voor mij was, zo last minute ;-). Jij bent een super coach. Dank zij jou heb ik mijn doel kunnen bereiken op zeer korte tijd. Thank you so much!!!!

Wendy Van de Velde , Wendy Van de Velde